Uw eerste kunstgebit

Er zijn allerlei verschillende redenen waarom het kan voorkomen dat u afscheid moet nemen van uw eigen tanden en kiezen. Iets waar u al jaren tegen op ziet of misschien al jaren naar toe leeft. Tanden en kiezen zijn immers een uiterst belangrijk onderdeel van uw gezicht en daarmee uw visitekaartje.

Het is dus zaak dat het kunstgebit dat nu gemaakt wordt, esthetisch bij uw gezicht past en vertrouwd oogt. Dat vergt zowel de kennis en kunde van de tandprotheticus als uw acceptatie en medewerking. Het slagen van deze prothese ligt hierdoor voor een deel bij de behandelaar en voor een deel bij u als cliƫnt.

In onze praktijk kunnen we dit hele traject voor u verzorgen en u daarin begeleiden, van het trekken van tanden tot en met de nazorg van uw eerste kunstgebit. We begrijpen dat u na het trekken van tanden moet wennen aan het nieuwe kunstgebit en geven dan ook vaak aan dat als er iets is, u mag bellen voor een afspraak, zodat u niet rond hoeft te lopen met pijn. We doen ons best om u dezelfde of de volgende dag een afspraak te geven. Dat er een periode van ongemak is, is niet altijd te voorkomen, maar als u deze periode zoveel mogelijk vrij van pijnplekjes blijft, is dat alleen maar een goede voorbode voor het volgende volledige kunstgebit.

Voor meer informatie kunt u bellen met onze praktijk of de folder aanklikken.

Bel onze receptie voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar van ma – vrij 9:00 uur – 20:00 uur, email ons op info@ekotandprothetiek.nl of gebruik het contactformulier.

Chat openen
Hoe mogen wij helpen?
Hallo en welkom bij Eko Tandprothetiek
Waar kunnen wij u mee helpen?
Call Now Button