Informatie voor de tandarts

Als zelfstandig tandtechnicus én tandprotheticus voer ik naast reguliere tandprothetische behandelingen, zelf het onderhoud en reparaties en laboratoriumwerkzaamheden uit. Zo kunnen cliënten en zorgverleners voor alle aspecten van de benodigde zorg, op dezelfde plek terecht. Doordat ik de Nederlandse gebarentaal volledig beheers, bied ik tevens zorg in gebarentaal.

Graag stel ik mijn diensten beschikbaar aan tandartspraktijken die hier behoefte aan hebben. Wellicht kan Eko Tandprothetiek ook uw tandartspraktijk ondersteunen met tandprothetische zorg en/of tandtechnische werkzaamheden. Ik hanteer openingstijden tot in de avond en indien nodig ook in de weekenden. Daarnaast bied ik een haal- en brengservice voor reparaties.

Mocht u interesse hebben, dan vertel ik u graag meer over mijn diensten in een persoonlijk gesprek. U kunt mij bereiken via de contactgegevens in het webmenu.

Chat openen
Hoe mogen wij helpen?
Hallo en welkom bij Eko Tandprothetiek
Waar kunnen wij u mee helpen?
Call Now Button