gebitsprothese reparaties

Reparatie van uw kunstgebit

Het gebeurt altijd op het meest ongelegen moment: een breuk in uw prothese of plaatje… een hap uit een broodje of uit de handen gevallen op de stenen badkamervloer.

U kunt meestal wachten op de reparatie of reiniging. De behandeling is alleen op afspraak.

Met het oog op de situatie rondom het Coronavirus, en om uw en onze gezondheid te waarborgen, zal de tandprotheticus beperkt en in shifts aanwezig zijn op de praktijk.

Dit betekent dat de praktijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 20.00 uur telefonisch bereikbaar zal zijn en dat er dagelijks een tandprotheticus voor reparatie aanwezig is.

Rebasing (het opvullen) van uw volledige of gedeeltelijke prothesen

Tandprothetici merken dat veel mensen jarenlang tobben met een loszittend gebit. Niet zelden hebben mensen moeite met praten of eten door een klapperend gebit. Soms gebruiken ze  plakmiddelen om het gebit op zijn plek te houden. Watjes moeten pijnlijke plekken of blaren  beschermen. Een kunstgebit kan in de loop der jaren los gaan zitten. Soms veroorzaakt een slecht zittend kunstgebit klachten zoals hoofdpijn, oorpijn of pijn in de kaak. Het rebasen (opvullen) van de  prothese kan in veel gevallen helpen. Het vergt een dag werk. Dat betekent dat de afdruk in de  ochtend wordt gemaakt en de prothese in de namiddag weer geplaatst kan worden.

Bel ons op 0592-857893 voor meer informatie. We zijn bereikbaar op ma – vrij van 08.00 uur – 20.00 uur, e-mail ons op info@ekotandprothetiek.nl of gebruik het contactformulier.

Chat openen
Hoe mogen wij helpen?
Hallo en welkom bij Eko Tandprothetiek
Waar kunnen wij u mee helpen?
Call Now Button