Rebasing (een nieuw laagje in de voering)

Tandprothetici’s merken dat veel mensen jarenlang tobben met een loszittend gebit. Niet zelden hebben mensen moeite met praten of eten door een klapperend gebit. Soms gebruiken ze plakmiddelen om het gebit op zijn plek te houden. Watjes moeten pijnlijke plekken of blaren beschermen. Een kunstgebit kan in de loop der jaren los gaan zitten. Soms veroorzaakt een slecht zittend kunstgebit klachten zoals hoofdpijn, oorpijn of pijn in de kaak. Het opvullen (rebasing) van de prothese kan in veel gevallen helpen. Het vergt een dag werk. Dat betekent dat de afdruk in de ochtend wordt gemaakt en de prothese in de namiddag weer geplaatst kan worden.

Rebasing (het opvullen) van uw volledige of gedeeltelijke prothesen

Tandprothetici’s merken dat veel mensen jarenlang tobben met een loszittend gebit. Niet zelden  hebben mensen moeite met praten of eten door een klapperend gebit. Soms gebruiken ze  plakmiddelen om het gebit op zijn plek te houden. Watjes moeten pijnlijke plekken of blaren  beschermen. Een kunstgebit kan in de loop der jaren los gaan zitten. Soms veroorzaakt een slecht  zittend kunstgebit klachten zoals hoofdpijn, oorpijn of pijn in de kaak. Het rebasen (opvullen) van de  prothese kan in veel gevallen helpen. Het vergt een dag werk. Dat betekent dat de afdruk in de  ochtend wordt gemaakt en de prothese in de namiddag weer geplaatst kan worden.

Wij zijn bereikbaar bel onze receptie voor meer informatie Ma – Vrij 9am – 8pm, email ons op info@ekotandprothetiek.nl of gebruik het Contact Formulier

Chat openen
Hoe mogen wij helpen?
Hallo en welkom bij Eko Tandprothetiek
Waar kunnen wij u mee helpen?
Call Now Button